Doultonvíz - kedvezményes ajánlatok - Prémium ivóvíz a csapból - Természetesen!

Frissen szűrt ivóvíz - természetesen!
Tartalomhoz ugrás
  
A hét terméke: HCS víztisztító
A konyhapulton álló, csapra szerelhető víztisztító 2 perc alatt telepíthető,  átmozgatható pl. költözés esetén.

HCS csapra (2000Ft egyszeri kedvezmény: átutalásos fizetésre, személyes átvétellel)
Víztisztítók egyedi ajánlat:
Csaptelepre csatlakoztatható Doulton Ultracarb szűrőbetétes ivóvíz tisztító, rozsdamentes
Azonnali elérhetőség
77900 Ft(ÁFA tartal.) 79900 Ft
Kosárba
A víz iránya váltószelep segítségével szabályozható, amit a csaptelep perkolátorának helyére lehet csatlakoztatni.
A szabványos külső menetes csaptelepekre közvetlenül, a belső menetesekére átalakító elemmel csatlakoztatható (24mm/22mm).
Szabványos, azaz 22/24 köztes átalakító elemet kérésre csomagolunk ezekhez a típusokhoz.

GYIK - HCS, HCP  
Milyen szakemberre van szükség a beszereléshez?
A konyhapulton álló víztisztító váltószelepe csapra szerelhető, nincsen szükség szakemberre.

Hogyan csatlakoztatható?
A szabványos csaptelepek perkolátor (szűrős, levegőztető) részének helyére csatlakoztatható az a váltószelep, amivel a víz irányát tudod szabályozni. Mosogatáshoz, kézmosáshoz nincs szükséged szűrt ivóvízre, ez az alaphelyzet. A szelep balra történő elforgatásával a víz a víztisztítón át, a víztisztító saját kivezető csapján folyik ki.

Mit érdemes ellenőrizni?
Azt, hogy ez a perkolátor rész szabványos méretű-e  és milyen a csatlakozása. (24mm külső, 22mm belső menetes - lásd a képeknél)

Milyen szerszámokra van szükség?
Valószínű semmilyenre sem, esetleg egy fogóeszközre, amivel a vízkövesedés miatt nehezen lecsavarható perkolátor rész könnyebben mozdítható.

Mi a különbség a 2  típus között?
A HCS (rozsdamentes) a súlyánál fogva kisebb felületet igényel, hogy stabilan megálljon a csap közelében a konyhapulton.  6,5 cm sugarú kör elegendő elhelyezéséhez. Ez a HCP (műanyag) esetében 12,5 cm.
A csatlakoztatás és a vízminőség ugyanaz mindkét készülék esetében.

Van-e teendőm a váltószelep csatlakoztatása után?
Igen! A készülék házban a kerámia szűrőbetét buborékfóliában található. Ezt első használat előtt el kell távolítani, és a szűrőbetétet a helyére rögzíteni!
Ezután kb. 5-10 percig folyasd a készüléken keresztül a vizet.
Kondícionáld a szűrőbetétet: kb. 24 órán keresztül ne használd, majd 24 óra elteltével 2-3 perces újabb átöblítést követően a szűrőbetét készen áll a víz tisztítására.

Mi történik, ha véletlenül melegvíz megy a szűrőbetétre?
Az aktívszenes szűrőbetéteken meleg víz nem szűrhető. A váltószelep átfordítása előtt fontos meggyőződni arról, a csapból hideg víz folyik-e. Minden ivóvíz vétel után érdemes visszaállítani a váltószelepet alap pozícióba (vízirány vagy óramutató szerinti 6-os pozíció), és csak akkor visszaváltani szűrtvíz pozícióba (9-es állás), ha már meggyőződtünk arról, hogy nem meleg a víz a csapban.
Ha véletlenül mégis meleg víz folyna át a szűrőbetéten, érdemes mielőbb átöblíteni hideg vízzel, alaposan (néhány perces folyatás).

ÜZEMBE HELYEZÉS - képről képre
Magyarországon a Doulton az egyetlen tanúsított víztisztító termékcsalád, amelynek szűrt vizét várandósok és 3 év alatti gyerekek is fogyaszthatják.
Doulton Ultracarb a legjobb megoldás!
A többfunkciós, integrált szűrőbetét közel 200 éves tradíció és folyamatos fejlesztés eredménye.
Magyarországon az Ultracarb szűrőbetét a vezetékes vízből bármely háztartásban prémium vízminőséget biztosít. Nem csupán az íz- és szagrontó anyagokat távolítja el a csapvízből, de az összes másodlagos szennyeződést is: az egészségkárosító ólomtól kezdve a szükségszerű fertőtlenítőszer maradványig. Mindezt biztonságosan, >99,99%  hatékonysággal.

Az Ultracarb szűrőbetétben a speciális szűrőanyagot 7mm-es ezüstöt is tartalmazó kerámia réteg védi a szennyeződésektől és a baktériumoktól. A baktériumszűrő-rétegen való átjutásához 1,2 bar minimális víznyomás szükséges, ezért a gravitációs elven működő (pl. kancsós típusú) megoldások az Ultracarb szűrőbetét esetében nem jöhetnek szóba.

Magyarországon a Doulton víztisztító megoldásokból csak azokat forgalmazzuk, amik az Ultracarb szűrőbetét befogadására alkalmasak.

A szakmai ismereteket is igénylő tájékozódást mi már elvégeztük.
Neked elég azt eldöntened, hogyan szeretnéd csatlakoztatni a víztisztítót és mit szeretnél látni a konyhapulton a vízcsap közelében.

Ne érd be kevesebbel, a tökéletes is a Tiéd lehet!
Több, mint 30 éves vízvizsgálati és víztechnológiai tapasztalat alapján a magyar vízminőséghez optimálva választottuk ki a szűrőbetétek közül azt, ami leginkább megfelelt szakmai elvárásainknak.
A választásnál fontos szempont volt a biztonságos, megbízható működés, a környezetkímélő, gazdaságos működtetés, egyszerű üzembehelyezés és a minimális karbantartási igény.

Vízkémiai szempontból alapelvünk az volt, hogy a víz jellemzőit -kémiai szempontból- csak a szükséges, de elégséges mértékben változtassuk meg: vagyis a szennyezőkre vonatkozóan maximális legyen az eltávolítás, a hasznos ásványi sókra vonatkozóan minimális legyen a változás.  
A víztisztítókat a gyakorlatban teszteltük: a tisztított vizet vizsgáltuk érzékszervi, kémiai és bakteriológiai paraméterekre. Miután meggyőződtünk a szűrőbetét hatékonyságáról, a szakhatósági  engedélyeztetést követően célzottan ólom eltávolításra is tanúsíttattuk.

Az eredeti angol termékek biztonságos, megbízható vízminőséget garantálnak. A szűrőbetétek eredetisége 10 jegyű azonosító kóddal ellenőrizhető.
A közel 200 éves, több, mint 140 országban jelenlévő Doulton márkanév egyet jelent a megbízható, prémium ivóvíz minőséggel világszerte!
Vízkutató Vízkémia Laboratórium
Csak a legjobbat ajánljuk!
Tartalom: Azari Katalin vegyészmérnök, ivóvíz tanácsadó
Közösségi média jelölők: #ivóvizem #ÉnszóltamPb! #500flakon
Vissza a tartalomhoz